Judo niet alleen als solo competitie maar tevens als teamsport, zo gek nog niet!


Of je nu een team samen stelt uit leden van je eigen club of eentje samengesteld uit meerderen…
Of je nu voor het goud gaat in de hoogste poule, gaat voor de sensatie om eens mee te mogen doen in de laagste poule of toch gaat onderaan wilt beginnen en zo hoog mogelijk wilt eindigen..
Het kan allemaal bij Jeugd Judo Competitie Limburg. DE team ervaring voor judo!

Door gebruik te maken van een poule indeling en de leeftijd te splitsen in -12 en -15 voor zowel jongens/heren als meiden/dames hopen we een competitief 5 vs 5 toernooi te organiseren welke is verdeeld over 5 wedstrijddagen. Op zo’n wedstrijddag speelt men gemiddeld 4 wedstrijden.

Een team schrijft zich in per seizoen met maximaal 10 deelnemers. Zo kan men ook met reserve judoka’s deelnemen. Zo kan een judoka ook een dagje dus niet mee doen of een potje overslaan zonder dat dit consequenties heeft.

We proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor alle clubs in de provincie. Hiervoor organiseren we ons toernooi dan ook op 2 plekken. In zowel Velden (Noord Limburg) als Echt (Midden Limburg). Hier is voldoende ruimte voor ouders om ook te genieten en alles goed te kunnen volgen.

Op zoek naar meer informatie, voorbeelden etc? Dan kun je ons altijd mailen via website@jjcl.nl of kun je meer vinden op onze facebook